IKÄ JA MEIKKAAMINEN

Millä tavtava ikä vaikuttaa meikkaamiseen? Mitä pitäisi ottaa huomioon?  Minkälaiset meikki-tuotteet sopivat ikääntyneelle iholle?  Minkälaiset eivät?  Miten meikata ikääntyneitä silmiä?  Entä huulia?
.
Iho ohenee vanhetessa ja menettää kimmoisuutta ikääntynyt iho on on jo menettänyt heleytensä ja värin, joten iholle pitäisi saada luonnollisen näköistä väriä heleyttä ja raikkautta. Meikatessa pitäisi pyrkiä  Kasvonpiirteiden kohottamiseen. 

Mielestäni ei ainakaan mitkään paksut meikkivoiteet tai muut sellaiset sovi ikääntyneelle iholle vaan kevyet meikkivoiteet... kiinteyttävät voiteet.
En lähtisi meikkaamaan millään helmiäis sävyillä koska ne korostaa ryppyjä ja ihon muita virheitä huulet tulisi rajata hyvin jotta huulipuna ei lähde liukumaan ihon uurteisiin sillä hyvä rajaus estää huulipunan leviämisen huulten ympärille olevin uurteisiin.

Make up tutorial

https://youtu.be/IHfA15Emme4

Tässä videossa korostetaan silmämeikin pohjustus the trailerilla se saa silmämeikin kestämään kauemmin eli pohjustus tässäkin kohtaa on tärkeä vanhetessa silmäluomet alkavat valahtaa alaspäin ja saavat silmäluomet raskaana näköisiksi ja liikkuva luomi yritetään saada näyttämään isommalta koska se nuorentaa ilmettä vale of arryn väärässä paikassa saa Witick esiin paremmin mitä ei tietenkään kukaan halua aina Energia ei tule laittaa silmien muodon mukaan koska vanhemmiten silmät muodon alkaa valahtamaan alaspäin ja se saa taas silmä näyttämään vanhemmalta raskaammalta Ja ei liian paksua rajausta rajauksella kannattaa nostaa silmänrajaus the ja jos liikkuva luomen Alue on todella pieni kannattaa käyttää mahdollisimman ohutta Eyeliner rheya ja nostattaa katsetta rajausta silmän ulkonurkka ja kohden ylemmäksi silmän alaluomen rajaus ja tehdä tehtaassa Ei myöskään kannata seurata silmän luonnollista Linjaa vaan hieman vetää rajaus suoremmaksi ja kevyesti ei kovinkaan paksua tai raskasta rajausta ja muista häivyttää rajausta vanhemmiten kulmakarvat vähentyvät tai jopa voivat kadota kokonaan joten on aika tärkeää osata meikata kulmakarvat itselle tai asiakkaalle.

Video oli oikein hyvä koska tässä näytettiin toiselle puolelle kasvoja niinsanottu väärin tehty meikki ja toiselle puolelle onnistunut meikki- ja niissä oli kyllä huomattava ero ja jos ymmärsin oikein niin hän oli itse rakentanut itselleen meikkipaletin erinäisistä meikeistä eli kerännyt suosikkinsa mukaan itselleen Paletin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tummat raidat vaaleisiin hiuksiin kevyt värillä