Parturi palvelujen näyttö, miesten hl ja raudalla kampaus 04.06.2020

Tässä kuvat leikkauksen ja raudalla tehdyn kampauksen jälkeen, alempana on ennen kuvat.


Aloitin hiusten pesulla ja käytin luonnonkiharalle tarkoitettua shampoota ja hoitoainetta, koska asiakkaalla laineikkaat hiukset.

Leikkauksen suunnitelma oli että aloitin päältä tekemällä mittapituuden ja leikkasin normi miesten hl tyylillä ja takaosan olisin leikannut saksikampatekniikalla.

Suunnitelma muuttui ja leikkasin pääliosan normi miesten hl tyylillä ja yhdistin sivut saksikampa ja kone kampatekniikalla. Takaosan yhdistin pääliosaan ja sivuihin konekampatekniikalla, sen jälkeen menin taka ja sivut läpi vielä saksikampatekniikalla ihan hiuksen pintaa ns.hioten.


Raudalla tehty kampaus: Käytin pienintä suoristusrautaa pienen laineikkuuden tekemiseen pääliosaan ja hieman takaosaan ja sivuosaan niin että pääliosa yhdistyi kauniisti taka ja sivuosiin. Rauta oli aivan järjettömän kuuma sormet paloi kampausta tehdessä 😄.

Asiakas oli erittäin tyytyväinen leikkaukseen ja oli iloisesti yllättynyt että hänelle sopisi tällainen raudalla tehty kampaus ja kehui sitä ja sanoi, että tosi kiva että on jotain erilaista... jäi myös itselle tosi kiva fiilis...










Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tummat raidat vaaleisiin hiuksiin kevyt värillä