Parturipalvelujen näyttö: miesten hl ja parran muotoilu ja värjäys 01.06.2020

                                                 TÄSSÄ KUVAT VALMIISTA TYÖSTÄ





PARRAN MUOTOILU JA VÄRJÄYS:

Aloitin parran muotoilulla, ensin otin ylimääräisen parran pois trimmerillä ja sen jälkeen tein hänelle kaksi lämpökäärettä ja viimeisen lämpökääreen aikana kävin tekemässä vaahdokkeen. Levitin vaahdokkeen pyörivin liikkein niille alueille joista partaa piti veitsellä ajaa ja häneltä lähtikin tosi hienosti veitsellä. 

Sitten kuivaleikkasin partaa hieman siistimmäksi en juurikaan ottanut pituudesta pois koska se oli asiakkaan toive. Viikset siistin myös, vetämällä viikset kammalla ylös ja leikkaamalla viiksien kasvurajan kohtaa poikki, myös hieman "ohensin" viiksiä.

                                                    PARRAN VÄRJÄYS:

Sitten suojasin asiakkaan kasvot vaseliinilla varmuuden vuoksi, ettei partaa värjätessä kasvoihin menisi väriä. Väriksi valitsin Kc Luxima men sarjasta Base 7-8 ja 3% hapete.
Väriä tein 15ml eli 3%10ml+5ml väriä.

Levitin väriä ensin viiksiin ja häivytin sitä siitä alaspäin tummempaan alueeseen. Hänellellä oli siis viikset aika paljon vaaleammat kuin parta. Pidin vaaleimmissa kohdissa väriä n.10min ja sitten lisäsin värin parran tummempiin osiin ja annoin olla vielä 5min. Sitten pesin värin pois ensin haalealla vedellä ja sitten parralle tarkoitetulla shampoolla.

Viimeistely tuotteena käytin after shavea ja partaöljyä.



                                                   HIUSTEN LEIKKAUS

Aloitin hiusten leikkauksen koneella 6mm taka osan ja sivut. Pääliosan otin vaakaosiossa oman osansa päällä. Sivut ja takaosan yhdistin saksikampatekniikalla käyttäen saksia ja muokkareita. Niskarajan ja muut rajat häivytin kammalla ja trimmerillä.


                                                              ENNEN KUVAT








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tummat raidat vaaleisiin hiuksiin kevyt värillä